280209

Idag vaknade man kvart i åtta typ av att man vart helt bländad av solen ,det va ett tag sen man gjorde det  :)
Har tränat fast jag inte hade såå stor lust  men gjorde det  duktig jag är .Har fixat med melli hon ska på skidskola idag och imorgon med farmor kul för henne hoppas ungen kommer hem hel bara!!
Själv ska man åka och jobba snart med min syster yster  som jag saknat  ska bli skoj ..Robin och basse håller på byter mosaik golvet  vid öppna spisen till nått annat som passa golvet mkt bättre .

Jobbar till fem sen kommer robin och hämtar mig vi ska åka och storhandla det behövs verkligen ,Nu är det bara två dagar kvar med min diet hoppas det har gett resultat  men det tror jag för det känns som det :9

Det blev aldrig av med att jag tatuera mig  igår ville va för bakis och skakis hihi såå imorgon söndag blir det av  wieee :)

Kramiiz <3

Me like <3


270209

Äntligen har vi fått tlbx internet wieee .Kan ju tala om att min utgång med patricia i onsdas inte vart såå jävla chill,möte upp patricia och hennes mor i liljeholmen vi drog först till Högbergs beställde in en cider sen vart det drinkar sen shotar sen möte vi upp gabbe han va på nått ställe som hette knasten där vi drog i tequila skojar inte men vi fick halva drink glas med tequila fett skumt ställe va det ialla fall men kul va det :)

Kan ju tala om att igår va jag död som människa va såå bakis och sliten orkade inte göra nått men jag va duktig för jag tränade på morgonen  fast jag va såå sliten.Somnade tidigt ..


Idag är det fredag få se va man hittar på ,Är hundvakt åt min pappas hund till imorgon dom ska på kryssning :)
va ute på en promenad med han fett skönt väder idag har tränat och fixat pratade med patricia hon skulle komma förbi sen. Skulle tatuerat mig idag på dan men ville va för bakis såå vi får se kankse blir av senare hoppas :)

kramiz <3

250209

Okej kan ju börja med att skriva SORRY för att man inte vart såå aktiv på att blogga men har verkligen inte haft lust.Kan ju berätta lite av va som händer just nu .Har börjat med en diet har kört nu i en vecka  och två dagar ska köra i två veckor äter eller dricker bara nutrilett,har bytt ut alla måltider äter sallad och frukt men inget annat inte ens dressing på salladen hihi känner att jag behöver losa lite i vikt inte bra när man har vart sjukskriven i en månad och inte kunnat röra på sig ordentligt. Så jag kör mitt race och varje morgon har jag kört på min maskin vi har här hemma i halvtimme såå det känns bra  hoppas bara på resultat  men känner att jag har blivit lite lättare hehe .

Va mer jo jag har tatuerat mig i nacken och ryggen  kan ni gissa va det blev STJÄRNOR va annars älskar dom tycker det är fint såå  det håller på och läker just nu och kliar som fan :)..

Ska träffa patricia (lilla) senare ska gå ta en cider och träffa hennes mor vart vet jag icke får se vart vi hamnar :)

Ska ta det jävligt chill med alkoholen vet ju hur det slutade i helgen både fre och lör,Ni kan ju tänka er när man inte har ätit ordenligt på flera dagar och en massa alkohol på det hur man blir JÄVLIGT full !!!

Nästa vecka börjar man jobba ska bli skönt har längtat .Plus att man är fri från pjäxan wieee idag är det en vecka sen jag tog bort den ;)

Nä ska  Laga middag till gamarna här hemma nu hihi

Kramiz <3


Min tatooo va tycks ?? <3

FREDAG !!!


Äntligen fredag eller va säger man ?

Vart väckt av mira vid halv sju hon ringde och sa att hon kommer med tindra snart ,Man va ju såå lagom pigg när dom kom men tindra sov och jag kunde inte somna om plus att melli va vaken och hon har ingen feber idag men e förkyld .
passade på att göra frukost medans tindra sov för jag va helt säker på att det va en sur liten dam som skulle vakna,men såå va det inte utan det va en glad tjej :). Mira hämtar henne ikväll hon ska åka till sundsvall med sin farmor och hämta en liten tax valp till hennes farmor  :)..

Robin åker ut till landet efter jobbet  han ska var där hela helgen med sina päron och några fler dom ska fälla träd och fixa där ute .Jag och melli kunde inte följa med lika bra hade inte vart till stor hjälp med tanke på min fot och melli e inte riktigt hundra .

Pratade med  patricia (inte jag lilla patricia )hon ska komma och vara här över helgen med mig :) ska bli skoj hihi få se va  som händer i dag blir det dock lungt  kanske hyr någon rulle !!!

Vill och så bara skriva att fröken figaro  du är en jätte bra vän och du betyder mkt  tack för ditt fina sms <3

pratade med min kära mor hon ska till tandläkaren idag  vilket hon inte sett fram emot hon har vart såå nervös (stackarn)
dom skulle laga eller göra nått kommer ej i håg inge vidare ialla fall .!!!!

Har gett tindra lite burk mat det blev spagetthi och köttfärsås ,det gillade hon hehe..

Kankse tar en liten promenad sen få se .

Just nu sitter jag och patricia H och ska kolla någon thriller vi hyrde som heter whisper den verkar lite kusligsen har vi hyrt en anna som heter mirrors en thriller det med och melli valde hanna montana till sig !!

Vi va uppe  i högdalen och käkade på grillen där och handlade lite chips och godis plus dricka..
mira kom precis och hämtade tindra stackarn hon va helt slut efter att ha kört bil hela dan ,har gått jätte bra med tindra hon har vart såå glad så:)

Nää nu ska vi kolla film natti natti !!


<3<3<3<3<3<3<

VILL BARA SKRIVA ATT JAG ÄSKAR  MINA NÄRA OCH KÄRA !!!


DET ÄR INTE DAGARNA MAN MINS UTAN DAGARNA SOM GÅTT .....


ORKAR INTE SKRIVA MER ÄN SÅÅ  HAR INTE  MÅTT SÅ BRA!

MEN SKRIVER MER I MORGON  


  KRAMIZ<3

Dagens låt 15/2


Måndag !!

Hallå !!!

gud va segt det va att komma upp imorse .Melli va lagom svår väckt men fick upp henne till slut .
Då va det slut på helgen,E ju typ helg för mig efter som jag e sjukskriven:(
Skulle vart hos sjukgymnasten på sös kl kvart över tolv men det blev inställt ,såå jag får fortsätta med mina övningar här hemma !!

Ikväll ska man hem till fröken figaro och kolla på halv åtta hos mig på tv 4 för då ska hon vara med :)..Hon e typ skit nervös hehe ska bli skoj linus och hennes andra polare thomas kommer över och kollar med kan tänka mig att det blir en massa onyttigt till ;)

Robin hämtar melli från plugget skönt det  !!!

ja vi får väl se va denna dag har att bjuda på  kramiz <3

Söndag !!

Idag fick man sovmorgon  för det vart ganska sent  igår  såå det va skönt att få sova ut .
Hade det jätte trevligt igår hemma hos björne och fiffi  ,Robban och mimmi va bjudna dit med såå det va trevligt det bjöds på indiskt mat och sallad jätte gott.Sen satt vi och drack lite och snackade en massa hade med mig en full karl hem ialla fall .

Har städat och torkat och tvättat kläder på dan,känns som man har gjort söndag till en städ dag ..

Har haft väldigt ont i foten både i går och i natt och idag har tagit smärtstillande men har inte hjälp såå mycket ..
robin e och spelar innebandy  dom hade match kul när man e bakis liksom ;).

Pappa ringde och sa att han skulle komma förbi och det gjorde han ,lämnade lite saker till mellina och jag och robin fick en grill :) va kul att se han vi fikade och pratade en massa men han va tvungen att åka nu för han skulle hämta upp addi..


Ja nu ska jag hänga lite tvätt och vänta tills robin kommer hem från bandyn för då blir det  mat  pizza (mums) ;)

Kramiz<3

RSS 2.0