Hani !!!!


Har alltid sagt att du vart duktig och att du kommer lyckas  min vän ;)

Sista dagen innan det nya året !!!

God morgon gott folk hoppas alla sovit lika gott som jag gjort i natt :)
Har precis ätit frukost för en gångs skull hihi duktig ja e ..Fick mess av patricia vid sex imorse då va hon uppe och hade börjat med sin första öl säger bara en sak den människan e inte klok såå tidigt på morgonen pratade med henne sa det ni kommer ju decka innan tolv slaget ,Hon patrik och alexandrar drar till london över nyår och e där ett par dar kul för dom .
robin fick sitt första jobb vid åtta imorse typ kul för han sen har han fått lite jobb men han jobbar bara till fyra såå det e skönt .Mellina ska snart dra och åka skridskor med petra och ungarna dom ringde och frågade om hon ville följa med klart hon ville det .

få se hur detta nyår blir ,Har vart party dom andra åren men detta blir nog lungt .
Mitt nyårs löfte förra året va att sluta röka och det har jag lyckats med men började snusa istället såå detta nyår blir att sluta snusa såå imorgon e det finito med det ska greja det :)

Nu har man fixat sig lite såå man e lite fin inför det nya året ,Har fixat ellis hår och amandas väntar på att mira och tindra ska komma hon ska äta middag med oss det blir trevligt.
Robin har slutat jobbat nu för dagen han e helt slut kan förstå det han har haft rätt mycket jobb idag stackarn :(

På Menyn idag e det :

Förrätt: toast skagen !
varmrätt:bacon lindad fläskfile med potatiskroketer och bearnicesås och sallad och vitlöksbröd !
efterrätt:Choklad pudding med jordgubbar !!

Låter inte det riktigt gott blir hungrig när jag tänker på det hihi

Vill Önska Alla Ett Riktigt Gott Nytt År !!!
        Kram

Tiiiissssdag

Idag hade jag ställt klockan på alarm såå man vaknade i vettig tid .Möte upp patricia och hennes polare alexandra i liljeholmen sen begav vi oss till skärholmen skojar inte om det va mycket folk fy fan .Vi käkade lunch för min del blev det indiskt mm sååå gott det va, melli tog pasta med köttfärsås vart propp mätt :).Sen gick vi runt lite fixade nya linser för tre månader ,sen e det dags för nya linser och en ny synundersökning tror nog att min syn blivit lite sämre men men .Sen satt vi på Se banken i hundra timmar för patricia skulle sätta in pengar såå det tog ett tag .Melli va rolig hon hade med sig sina julklapps pengar ifall hon skulle handla nått såå medans jag väntade i kö på att få hjälp inne på blic såå va hon utan för med patricia och alexandra dom vart stoppade av nån som sålde platt tångar såå han visade på patricia hur bra den va och gjorde nån lock i hennes hår sen kommer melli och säger mamma titta den där killen gjorde en lock i mitt hår och han gör hela håret men det kostar bara sju hundra kronor ja vill göra det jag har ju mina pengar hahaha Blev ett nej direkt sa det att dåå har hon inga pengar kvar plus att jag kan fixa hennes hår med min platt tång men dåå vart det själv klart sura miner ALDRIG att hon skulle få pröjsa såå mycket för att locka håret NO WAY !!!!

Mellina har gått hem till nicklas hennes kompis våran granne hon skulle spela guitar hero med han sen skull hon äta middag där skoj för henne .

Imorgon e det nyår !!!
blir lungt har inte planerat nått robin har jouren på dan sen jobbar han dan eftter plus att jag måste ta det lungt .Men vi kanske drar över till några vänner som och så e våra grannar men vi får se :)

Nä nu börjar magen skrika efter mat !!

Nu e man mättoch belåten sen ringde mimmi och sa sätt på kaffe hej då hihi
såå hon och robban och lilla james kom på en kopp kaffe satt och snackade lite skit och om hur vi ska palnera våran sommar tillsammans blir kanske en res till spanien robbans farsa har ju två hus där såå det skulle vara en toppen semester 
pusss

Blandat


jag och melli på julafton !!



Jag och min älskling på julbord!!


melli och robin gör pepparkaks hus !!

Visst blev det fint ?


Jag  tina och linda på g till ullared !!!

Shoppat
 
Ännu mer  va säger man

packat och klart !!


En belöning till oss efter en hel dags shoppande och ingen sömn ;)

Bättre !!

Idag när jag vaknade såå mådde jag mycket bättre ingen yrsel och inget illa mående såå det e skönt :)
har städat lite och fixat hittade min sladd till kameran såå nu kan man lägga in bilder igen .Robin jobbar själv har man lång ledigt til 7 jan såå det e skönt få se va man hittar på idag men tror nog jag tar det lungt .Väntar på att mitt kort ska börja funka det sätts på under dagen någon gång har skaffat abonemang äntligen men ville ha kavr mitt nr såå då skulle det ta några dagar innan det jag skulle börja använda det .försökt hitta en bild på min lur e såå nöjd med den men fick ta kort själv på den för hittade ingen jag kunde lägga upp.

Vad Tycks ???


Just nu väntar jag på att karln ska komma hem blir lång tråkigt när han inte e hemma plus att mellina e hos sin kompis tess och leker  väntar fortfarande på att sim kortet ska aktiveras men nää inte än tydligen :( 
hade tänkt åkt till farsta men  får bli imorgon kankse bättre att ta det lungt bara .Ska göra ungs stekt falukorv mm såå gott med mos till hade jag tänkt blir tyvärr ingen hemmagjord mos utan pulver mos men det  duger det me .pratade med min kära syster och saa att hon ska säga till pappa att jag har bokat in att vi ska få komma och äta completos mm såå gott det va länge sen  Nää nu ska jag fortsätta att kolla tv.

Kram

kolla in

Idag fick jag nys om en ny gratissida, som jag tror kan bli en riktig succe.

Har registrerat mig och granskat den i sömmarna, och upplägget är precis som på alla andra gratissidor, man skall samla poäng och dessa poäng kan man lösa in mot presentkort.
Dock så måste jag säga att det verkar som att det är väldigt mycket lättare att samla ihop poäng på denna sida än på många andra.

Vad är det för sida då, jo, Gratismode.se

Vad är skillanderna då?
Jo, du får 50 poäng om du värvar en vän som blir aktiv (dvs samlar på sig 100 poäng) plus 4 poäng direkt för själva värvningen.
Du får 40 poäng om du skriver ett inlägg om Gratismode.se på din blogg och din bilddagbok (20+20 poäng).

Presentkortet kan du välja att lösa in på en mängd olika butiker, då de använder sig av Superpresentkortet. Du kan själv välja var du vill handla saker. H&M, MQ, Lagerhouse, SIBA, Bianco, Cubus osv.. massor av olika butiker.

Dessutom så har de just nu en tävling, där de fem första som värvar 100 aktiva medlemmar får ett presentkort värt 1000:-.

Om du blir medlem via mig, så får du 50 poäng direkt. Klicka här för att bli medlem: [Registrera dig]

Dagens låt 28/12


sorry sorry !!!

För låt om jag inte bloggat på ett tag nu men har haft en hel del för mig .Kan börja med att säga att julen va bra fick massa fina paket och åt god mat såå den vart lyckad vi va hemma hos oss iår .Sen har jag vart med mira var och shoppat lite nu när det e rea skaffat mig en ny telefon sonny ericsson walkman w980 e super nöjd med den.

Fredas : va jag med mira en stund i farsta  shoppade lite sen på kvällen va vi hos robins förädrar  och åt god mat kolla tv och bara tog det lungt !

I går Lördag  vaknade jag med yrsel som inte ville gåå över det värsta ja vart med omm skit läskigt började spy och grejer såå ringde vårdguiden dom sa att jag skulle åka in såå robin och melli körde mig till sös  sen skickade jag hem dom ville inte att melli skulle behöva vara med hon va redan tillräckligt  orolig för mig kunde inte ens gå  fy sen låg man där och väntade såå trist och jobbigt fom tog massa prover stack mig som bara den ställde massa frågor om propp i familjen hjärtinfarkt men inget jag behövde oroa mig för .Det dom kom fram till va att i örat såå sitter det små kristaller och tydligen såå hade dom lossnat och det rubbar balans sinnet  och man måste skaka ut dom inge kul. fick ligga där med dropp och skit  men fick åka hem fram emot kvällen skönt det men skulle åka in om det  inte vart bätttre låg hela kvällen i soffan och glode på djurkyrkogården fy fan den e hemsk !!

Ida när ja vaknade kännde jag mig bättre men e fortfarande lite yr och illa mående men måste ta det lungt och jag mitt dumma fan skulle börja städa och fixa men det va bara att ge upp för jag började må dåligt såånu sitter jag och kollar tv och har försökt lägga in musik på luren men det funkar inte fattar ingenting  robin får hjälpa mig när han kommer hem !
Han och mellina e och åker skridskor  såå det e skoj för dom :)

Får se va dagen bjuder på idag  blir lungt för min del kram

Bakis !!!

Säger bara vilken helg det har varit  festat två dagar i rad fy fan!!!
Fredas va det julbord med jobbet det va trevligt kommer inte igåg såå mycket mer sen men man har fått hört i efter hand ringde över patricia  såå hon kom och fortsatte att festa med oss hemma.
Igår Lördag vaknade man med bowlingklot till skalle men det va bara att bita ihop och piggna till sen röra sig till östberga hem till mamma vi firade henne åt lite tårta hon fyller år imorgon men efter som nina ,linda kom såå gjorde vi det igår istället.Sen kom robin och basse och hämtade mig vi åkte hem jag fixade mig och ringde patricia  hon kom över sen var festen igång igen vi va bjudna på iflyttnings fest hos björn och fiffi  i hökarängen hade tänkt ta det lungt med alkoholen men nää såå vart det inte.Det va skoj körde lite rock band sjukt svårt va det att spela på trummorna men van ändå haha sen åkte jag robin ,patricia och basse hem till oss och fortsatte att kröka basse och patricia sov kvar .

Imorse vaknade jag av att jag vart helt bländad av solen och att jag mådde skit orkade inte gå upp men det va baara att ta sig i kragen.basse drog på morgonen patricia åkte hem nyss har städat hela huset och tvättat duktig man e da :) sen har patricia hjälpt mig att slå in alla julklappar och det va en del .Mellina ville vara kvar hos mormor  (min mamma ) till imorgon såå då får hon det .Melika ringde och ville att jag skulle komma och baka lusse bullar med henne hade vart skoj men pallar inte.Börjar kl nio imorgon såå det känns skönt men kommer nog va död imorgon på jobbet .

Nu e det bara två arbetsdagar kvar sen e man ledig skönt ska fixa granen imorgon när melli kommit hem såå hon får vara med.

Gud ska inte dricka på ett tag nu men såå säger man alltid hahha

Ska glo tv nu  kram !

Gott Gott

Godmorgon !
Just nu sitter jag här ny vaken och tänker va jag ska ha på mig ikväll när vi ska på julbord hmm kommer nog på nått .Har packat ner mellis saker hon ska ha med sig ,hon åker till mormor idag .Idag e det avslutning i skolan det har hon sett fram emot själv har jag om man inte räknar idag såå e det två arbetsdagar kvar sen e det lov för mig med yes !!!
Mellina kommer vara med mig på jobbet dom två dagarna hon vill det själv ,Fan nu ska jag gnälla igen,känner mig inte bekväm med färgen jag har på mina naglar såå nu har jag gnällt av mig lite. Nää börjar bli lite stressigt nu .

Just nu sitter jag här med patricia,tommy och robin  och spelar en grek !
Dagens julbord var såå underbar  det var jättegott  med julmat plus att jus nu e ja s¨¨ jävla dragen har druckit  för många shots vi hamnade på en iränsk pub i gamla stan  vart lite för mycket där 

Natti Natti patricia har fått hjälpa mig kan inte ens skriva hahahah

Tröttnar aldrig !!!

  
Fast den spelas varje år såå  e den lika bra !!

Torsdag !!!

God morgon !!!
Fy fa trött jag har varit nu på morgonen idag ville jag verkligen inte gå upp sängen .Konstigt det för jag brukar i vanliga fall vara morgon pigg vaknar alltid tidigt annars hmm. Idag börjar man kl 08:00 såå kommer väl få springa till jobbet sen .Gud vill ta körkortet såå man köra bil dom dagar det e stressigt ,Körde faktist hem från robins föräldrar det gick jätte bra och det känns som jag inte gjort nått annat hihi jaaa idag ska man fixa naglarna undrar va jag ska ha för färg? om jag bara ska köra som jag brukar lite vitt eller om jag ska ta nått annat det får vi se nu måste jag fixa och hjälpa melli .

Kom hem nyss har vart och fixat naglarna det vart rött glitter blandat  med guld vet det låter för taskigt  och inte såå himla nöjd med det  det va jastin som rekomenderarde det när jag sa att jag vill ha nått som passar med julen  och har lite svårt för rött på naglarna såå dåå tyckte hon jag skulle ha det på tipparna  Robin tyckte det va jätte fint menmen fick en tid på nyår om jag vill ta bort det och inte står ut längre hihi va gnällig man kan va da !!!. Vi hade julbord för ungarna på dagis säger bara att jag åt inte ens mycket men vart sååå mätt såå jag nästan spydde kunde fan inte röra mig på typ två  timmar det va kämpigt hehe men det va såå gott .Imorgon ska man på julbord med jobbet på blå porten på djurgården robin ska med och såå såå det e mysigt melli åker till mamma (mormor) ,hon har avslutning i skolan imorgon se e det jullov jiippiiii

Undrar om det e nått bra på tv ikväll hmm ?

Nä ska ta och äta lite nu.

  Kram kram

Trött Trött!!!

Godmorgon hoppas alla har sovit gott!!
Själv hade jag jätte svårt att somna igår såå typiskt för jag va såå trött och hade världens huvudvärk .Låg och kollade på titanic den e ju såå bra en utav dom bästa filmer som gjorts eller ??.Mellina har precis kollat klart julkalendern fattar ingenting av den fast har ju inte sett såå mycket ..Vi båda börjar kl nio såå det blir förmodligen ingen stress morgon skönt det .Få se va dagen bjuder på när man e så seg som jag e just nu hehe .Stänger på jobbet idag och efter det ska vi vara hemma hos robins förädrar och julbaka till julafton det ska bli skoj mellina ser fram emot det hihi.

Nu kom man precis hem det va mycket trevligt  vi gjorde lite jul godis och lite annat melli gjorde ett jätte fint pepparkas hus som jag fotat lägger in bild på det  sen ..Nu har jag sagt natti natti till melli ..Bara fyra arbetsdagar kvar sen e man ledig jiiippiii längtar nu som fan !!! Nää ska gloo lite tv nu e sjukt trött såå hoppas man kan komma i säng en vettig tid för engångs skull men Naee det blir nog icke såå ..Imorgon har vi julbord för barnen det ska bli gott sen efter jobbet ska jag till jastin och fixa mina naglar dom har växt som bara den  måste korta ner dom petar nästan ut ögat när man ska ta ut linserna hehe.

Säger natti natti kram !!

R.I.P Rikard


Denna spelades på begravningen hoppas du har det bra där du e nu finns i våra minnen och hjärtan !!

Begravning :(

God morgon !!
har nyss vaknat och gjort ordning melli hon sitter och äter frukost och kollar julkalendern.Själv e jag inte direkt hungrig såå skippar frullen idag tror jag . Robin kör melli till skolan idag såå jag slipper hålla på stressa det känns skönt för det e ändå en liten bit till skolan .Ska möta challe kl tio i tio han hämtar mig i högdalen sen hämtar vi upp mira och patrik ska på begravning kl elva känns tungt hade lite svårt att somna igår .

Dagens klädsel blir svart kläning och svarta leggings och svarta stövlar !!!
Ingen ide att sminka sig heller hade tänkt ta på mig lite mascara men skippar nog det man har ingen lust att vara helt svart runt ögonen.Ska hoppa in i en dusch nu .

Det va en fin begravning  många som va där för att ta farväl det va tufft att se kistan och fotot som stod på kistan :(
Sen åkte vi och fick i oss lite lunch jag ,mira,patrik och challe  sen släppte vi av patrik hemma och åkte till farsta möte upp denice hon hade haft tindra sen åkte vi hem till mira ett tag kollade på valparna dom har vuxit men va lika söta åhh man vill ju bara ta med dom hem. Mellina hade med sig sin kompis kim hem såå dom leker och har sig .Till middag blev det chili con carne det va melli som beställde det.Pratade med melika va ett tag sen man träffa henne saknar henne faktist .. Robin står och målar listerna såå det stinker blää just nu.

Imorgon e det  jobb som vanligt sen efter jobbet ska vi vara hemma hos robins föräldrar och julbaka det ska bli skoj 

Kram !!!

Me like !!


Måndag !!!

Då va det slut på helgen och det roliga hehe nää men tlbx till det verkliga .Just nu sitter jag och äter lite frukost för en gångs skull,det blev mannagryns gröt åhh va det e gott !! mellina fick en skink macka,för den damen e inte såå förtjust i gröt tråkigt nog. Just nu sitter hon och väntar in julkalendern och nu börjar den :).Nää nu ska jag fixa mig såå man e ser lite pigg ut när man kommer till jobbet får se hur det går idag med alla barn jag har haft väldigt ont i ryggen sen i lördas såå vi får se.

Nu har man äntligen kommit hem från jobbet har kännts som en lång dag men denhar vart okej vi va uppe i kyrkan med barnen och lyssnade på deras jul berättelse om jesus sen fick vi sjunga lite jul sånger .Sen har vi lekt och busat med ungarna,julpysslat och puzzlat men ialla fall nu e jag hemma kollade posten vart super glad äntligen har jag fått mellis skolfoton som hon tog i september liksom men men hon vart så SÖT !!!
Börjar bli lite hungrig nu det blir antagligen pizza eller kebab till middag idag alltid lika gott med skräpmat melli e hemma hos sin kompis kim och leker ska hämta henne senare ..

Imorgon e det begravning kl elva har inte bestämt med mira än vart vi ska mötas eller såå men e ledig från jobbet imorgon ingela tänkte att det va lika bra såå !! Kommer nog vara sjukt med folk efter som rikard va en sån omtyckt kille tycker synd om hans barn lider med dom :( nää nu ska jag slänga in lite tvätt i maskinen sen ska jag tjata på min karl att ja e hungrig !!

Det blev en oxfile pizza gott gott sen fick jag köra när vi skulle hämta melli det va kul och  jag blev god känd av karln hihi.
Det e en dokumentär på femman om världens minsta barn vet inte riktigt va jag ska säga ger  all credit till flickan i dokumentären !!

Nu e det bara att vänta in prison break ,Nä nu ska jag vara lite social mot min karl

kram !!!

Då va det ännu en söndag !!

Idag fick man sov morgon det va skönt det för karln kom hem runt fyra och då vaknade jag men kunde somna om lika fort .
Har fixat lite här hemma på dan sen har jag spelat lite spel med melli och robin vi spelade ett Geni i familjen som melli fick när hon fyllde år  det va massa frågor med olika kategorier från 7-10 år såå det va ju lätt  och vinnaren blev ju robin såå klart.
Sen va det dax att åka med melli till simskolan det va avslutning idag skönt det hon va super duktig som vanligt  alltid lika stolt över henne :)  sen kom robin och hämtade oss jag fick övningsköra hem  det va såå skoj hihihi  sen va det bara att börja med middagen .Såå nu e man mätt och belåten sitter och kollar sanningens ögonblick  fattar inte att vissa vågar vara med som när det e killar som har flickvänner som får reda på massa tycker nästan synd om dom fy  skulle inte vilja vara med även om jag litar på min karl såå vet man aldrig va man kan få reda på.

Snackade med mira på msn hon skickade en länk www.krimenellt.com tror jag den hette vart såå upprörd där kunde man läsa om förövare som gjort massa hemska saker och va dom fick för dom fattar inte detta samhälle om man utsätter små barn för övergrepp ja dåå får man knappt något straff alls men om du har knark på dig ja då jävlar dåå får man hur många år som helst  helt sjukt fy fan !!!

vill passa på att säga sorry för att det inte vart såå mycket bilder  nu på senaste men det e nämligen såå att jag hittar inte min sladd såå kan inte lägga in några bilder men ska göra det så fort jag hittat den :)

Nu ska jag göra mig i ordning  för natten för imorgon e det jobb !!

Natti Natti på er  kram !!

Lördag Lucia

Igår va det idol finalen vi kollade på den jag robin melli sen kom robban och mimmi ,mira ,tindra hit dom kollade med oss dom flesta av oss hejade på kevin tycker han va en värdig vinnare alice va bra hon med men har gillat kevin från första början. Passade på att pussa på tindra såå mycket det bara gick hon har vuxit till sig hihi och lilla james han va lika söt som vanligt pussa på han med :). Kom i säng rätt sent jag och robin låg och glodde film ...


Idag e det lördag missade lucia tåget som va kl sju imorse på tv inte för att jag brukar kolla på det men hade vart skoj att se men icke det för dåå sov man .Nu e melli äntligen frisk hon har gått ut hon skulle plinga på en kompis kul för henne :). Har suttit och kollat på massa bilder på den gamla hårdisken som melli ska få ha i sitt rum åhhh säger jag bara det va tider det !!!!

Vi ska nog träffa mimmi och robban sen vi pratade om det igår det ska tydligen vara något crusing i stan idag som dom vill att vi ska hänga med på såå vi får se va som händer ska fixa lite nu ..Tränade lite på våran maskin vi har här hemma det va skönt behöver röra på fläsket hehe .till middag blev det pasta carbonara mums.Vi åkte och möte upp mimmi och robban sen drog vi in till stan men det va inte en ända bil klockan va runt sju halv åtta såå vi åkte förbi oss lämnade bilen hämtade lite dricka robin skulle ha öl med sig sen hämtade robban upp oss såå drog vi hem till dom det visade sig att robban hade tagit fel på tiden angånde crusingen den skulle va kl nio men vi sket i den .
vi spelade bowling på nintendo wii skit kul va det har aldrig spelat det förut vill ha ett kankse ska önska mig ett a tomten :)  mellina gjorde fyra strike på raken helt otroligt sen tog vi en taxi hem robin och robban drog vidare dom skulle på 25 -års fest i farsta

god natt på er Kram!!

Dagens låt 11/12


Hmmm

Idag va man på jobbet robin fick vara hemma med melli .Vi har haft lucia på jobbet med alla ungar och deras föräldrar plus syskon och andra skulle komma och kolla sammanlagt såå va det 60 vuxna plus 25 ungar tror jag det va med andra ord fullt ös !!

När jag kom hem hade karln lagat middag skönt att slippa det .efter middagen såå har melli gjort julkort jätte söta :)
pratade med mira det e begravning på tisdag kl elva för rikard :( känns lite skumt  satt och samlade ihop lite bilder på han som jag ska ge henne fy för begravningar ..Idag e det Fringe som vanligt längtar man tills det börjar hihi .melli verkar må bättre idag det känns skönt men hon får vara hemma imorgon me .

ska ta och hoppa in i en dusch  sen kolla tv sen e det bara spöa kudden 

Ha det gott alla kram !!

Dagens Låt Mycket fin !!!!


Onsdag hemma !!

Förlåt om jag inte bloggat nu på några dagar har haft fullt upp och inte haft till gång till dator .Kan ju berätta att resan till ullared vaaa skoj men det vart inte mycket sömn och man shoppade upp alla pengar typ såå nu e man pank men har handlat massa skoj säger bara dom har allt där plus att det e såå biligt :) aaa måste ååka dit igen tack för en trevlig resa tjejer!!!

Nu har man nytt golv i vardagsrummet hihi det vart bra . Igår va vi hemma hos emma efter som det va tisda g och sista avsnittet av desperate det börjar i vår sen men det va såå bra längtar redan tills det börjar igen :) vi sjöng sing star igår såå man har lite ont i halsen köpte en ny skiva med rock ballader såå det va massa skrikande för oss haha tog tyvär inga bilder .

Idag Torsdag e man hemma med sjukt barn igen !!!
melli har feber och ont i magen stackarn det går ju massa skit i skolan nu och på jobbet har vi magsjuka usch hoppas man slipper det har städat hela huset då menar jag hela huset skurat dammat torkat såå nu e det fint här :)

Dagens Låt 5/12


Äntligen !!!

Äntligen fredag fullt ös har det vart på jobbet idag alltid lika skojigt :)..Efter jobbet packade jag ihop mellis saker, hon ska till denice idag istället,Denice ringde och frågade om hon ville så kunde hon komma idag och vara där hela helgen vilket melli absolut ville :) .Åker ikväll såå kommer inte blogga nått i helgen men berättar allt skoj som hänt.Blev thai mat till middag idag såå gott har kollat idol säger bara heja kevin tycker han ska vinna hela idol .Sitter här nu och väntar på att tina och dom ska hämta upp mig men det e ett tag kvar såå har försökt sova lite men det gick ju inge vidare.Om jag känner mig själv rätt såå kommer jag inte somna och kommer säkert va vaken hela bil resan och sen imorgon när vi e framme såå har man inte sovit en blund och kommer vara svin trött istället ..Basse och jerry kom för en stund sen just nu dricker basse och robin bärs och kastar pil jerry drog precis och själv sitter man och glor tv och sitter vi datan..

Jo fick veta att min kära vän tina  och hennes robin ska ha bebis e jätte glad för er skull grattis!!!!!


Ha en trevlig helg !!

kram

Dagens Låt 4/12


Fint fint !!!

I dag va det jobb som vanligt nästan alla ungar va tlbx nu såå det va fullt ös med andra ord ..Äntligen funkar internet har inte haft  det på några dar.Efter jobbet åkte jag till salongen där angelika va hon klippte upp håret och såå fixade vi sne lugg vart jätte nöjd :) tyvärr har jag inte laddat kameran såå har inga bilder just nu :(.Nä men jag vart  jätte nöjd det ända e min jävla virvel som jag har som fackar lite för min lugg men med plattång,vax,spray såå ska det funka.

Ikväll e det Fringe längtar redan såå bra !!!

Va aldrig hos mira igår hon va tvungen att hjälpa sin kära mor men vi får ses någon annan dag .

Imorgon åker man har längtat såååå mycket  säger bara ULLARED HERE I COME !!!!!
dåå blir det shopping och kröka hihi kommer hem på söndag,vi har hyrt stuga såå det blir såå kul ..
Melli ska ha myskväll med robin imorgon när jag e borta såå det e skoj på lördag ska hon sova hos denice såå det blir ju skoj då med för dom ska hem till mira för hon e barnvakt..

Nää nu ska jag plugga teori sen dricka lite glögg med robin :)

Kram

Desperat kväll hos emma !!

Igår va det jobbet som vanlig va jätte lungt ...efter jobbet gick jag och emma och handla lite ,Sen beställde vi pizza till middag från pizzahous sååå grymt gooa  vart såå mätt efter pizza såå jag mådde illa men ändå såå tryckte man i sig efter rätt som va svin god ojojoj livsfarligt det va. capuchino mouse  hette det eller nått liknade men gott va det  sen va emma tvungen att röja lite hemma såå jag satt och jäste i soffan och kolla  SOS familj  va säger man vilka jävla ungar vete fan va jag hade gjort om melli hade betet sig som en jävla unge ..Sen lite innan desperat började kom sara in och drack lite glögg med oss åhh det e såå gott med glögg :) ska läggain lite bilder men den bärbara datan ville inte funka igår såå jag sitter vid robins nu hihihih .Åhh det va sjukt bra igår på desperat längtar tills nästa vecka redan . Sen när det  va slut va det  bara att bege sig hemåt  Vaa såå trött när jag kom hem  ......

Dagens låt !!


Måndag !!!

Då va det slut på helgen .I natt sov jag riktigt bra men va lite för trött för att gå upp imorse men det va bara att ta sig i kragen .Det va lungt på jobbet idag massa barn borta många sjuka såå det a lungt vi va i parken en stund sen gick vi hem och åt lunch,Sen drog jag till bilskolan och gick igenom lite om hur vi ska göra med teorin efter som jag har såå svårt med den och vi kom fram till att  det bästa vore om jag fick göra det muntligt och sen att vi går igenom teorin med bilder och mindre text ,Tror det kanske e bättre  och att det får ta den tid det tar helt enkelt :).När jag kom hem  hade robin satt upp ljusslingan på balkongen såå fin det blev  sen har jag kollat tv  och fixat lite ...Vi kom hem för en liten stund sen vi hämtade melli hon följde med sin klasskompis kim hem efter skolan såå hon har vart där .

Väntar in prison break och såå har jag bokat tid hos angelica på torsdag kl fem ska hon få klippa mig hon jobbar nämligen i salongen denna vecka såå det blir bra !!!!



RSS 2.0